Zase mám hľadať ďalšiu topmodelku?

pridal kara 27.3.2017 o 20:15


0

Tyre Banks sa už nejako nechce.

Minimálne sa tak tvári. Napriek tomu sa rozhodla, že materskej dovolenky jej už stačilo a vyberie sa naspäť do práce. Bábätko má už vyše roka a sedieť doma ju asi vôbec nebaví, a tak sa rozhodla vrhnúť sa rovno do dvoch projektov. Jedným z nich je šou America’s Got Talent, v ktorej nahradí v úlohe moderátora Marišinho ex Nicka Cannona a druhým projektom, ku ktorému sa po malej pauzičke vracia, je jej šou America’s Next Top Model. Poslednú sériu moderovala Rita Ora, ale Tyre vraj táto práca chýbala a preto sa rozhodla, že už jej nestačí byť iba za kamerou a chce sa vrátiť pred ňu. A tak v 24tej sérii tejto nikdy nekončiacej šou bude opäť moderátorkou ona.

Ignác ju načapal v nedeľu na obede a úprimne musím povedať, že sa mu čudujem, že ju vôbec spoznal. Som zvyknutá vidieť ju vymódenú a vyčačkanú a jej nedeľnajšie ja sa na ňu podobalo len máličko. Ale uznávam, všetci máme dni, kedy nevyzeráme najlepšie, oblečieme sa do vyťahaných handier a chceme mať pokoj od sveta. Jej kyslé ksichty teda ani nemuseli byť preto, že by sa netešila späť do práce, ale skôr preto, že ju počas takéhoto dňa fotil náš Ignác.

Ako ma tu našiel?

1

Tvárim sa, že ho nevidím.

2

Fakt ma stále fotí?

3

Tak teda dobre, zahrám sa zase na modelku a zapózujem.

4

5







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk