Ryanko

pridal kara 28.3.2017 o 19:45


0

Ryanko na utorok. Len tak. Lebo je mňam.

No dobre, tak nie úplne len tak, ale preto, že robí reklamu svojmu novému filmu. Ale keď mám byť úprimná, ten ma veľmi nezaujíma. Ale Ryanko Gosling ma zaujíma vždy. Včera sa vybral na akciu CinemaCon 2017, ktorá sa koná v Las Vegas, aby urobil reklamu svojmu novému filmu. Ten síce príde do kín až začiatkom októbra, ale nie je na škodu robiť okolo neho rozruch predsa nezaškodí ani pol roka vopred.

Ide o film Blade Runner 2049, ktorý je pokračovaním pôvodného Blade Runner z roku 1982. Opäť si v ňom zahrá aj Harrison Ford, no hlavnou postavou bude tentokrát práve Ryan. Dej filmu sa odohráva 30 rokov po udalostiach prvého filmu a Ryanko v ňom ako policajt objaví dlho ukryté tajomstvo, ktoré je tak zásadné, že môže totálne rozvrátiť zvyšky ľudskej spoločnosti. Toto zistenie ho donúti začať pátrať po pôvodnom Blade Runnerovi Harrisonovi Fordovi, ktorý je už 30 rokov nezvestný. Niečo mi hovorí, že v Hollywoode sa im už fakt minuli nápady. Okrem Ryana a Harrisona si vo filme zahrá aj Robin Wright, ale aj Jared Leto. A aj napriek obsadeniu musím povedať, že do kina sa nechystám. To by Ryan musel urobiť vrámci promovania filmu minimálne striptíz. Potom by som to možno prehodnotila.

1

2

3

4

5

6

s kolegom Jonom Hammom (ktorý v tomto filme síce nehrá, ale tiež je mňam)

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk