Stretnutie s tajomným neznámym

pridal WonderWoman 30.3.2017 o 21:50


cov

Kto to je a s kým?

V prvom rade chcem upozorniť, že tu nejdeme robiť žiadnu vedu zo stretnutia zadanej celebrity s týpkom, ktorý nie je jej frajer. Nie sme nemenovaný slovenský bulvár, ani nemáme potrebu vytvárať za každú cenu konšpirácie a predikcie. Ale keďže v Hollywoode je všetko možné a partneri sa tam striedajú ako na bežiacom páse, chceme byť pripravení na všetko.

Hilary Duff, ktorá sa na titulnej fotke objíma s tajomným neznámym, randí od januára s chlapíkom menom Matthew Koma. To však neznámená, že nemôže mať kamošov, s ktorými sa stretáva aj bez neho. S jedným takým sa stretla v stredu večer v hotelovom bare Crosby v New Yorku. Na privítanie sa silno objali, ale to bolo všetko. Nechávam si to ale v zálohe pre prípad, že by sme tohto tajomného neznámeho videli onedlho po jej boku a nezostalo by len pri objatiach. Ale pravdupovediac – silno pochybujem, že by k tomu došlo.

1

2

3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk