Je to oficiálne

pridal kara 31.3.2017 o 21:58


0

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez ruka v ruke.

Je to oficiálne, Jennifer Lopez a Alex Rodriguez tvoria pár a dnes to potvrdili svetu. Alex sa dnes objavil v talkshow the View, kde sa ho moderátorky pýtali na aj na ňu. Síce neodpovedal úplne priamo, ale povedal, že spolu tvária čas, je im spolu dobre, že Jennifer je úžasná a že patrí k najmúdrejším ľuďom, ktorých kedy stretol. Hm, no ok, je to športovec, ten sa asi medzi vedátormi nepohybuje. Na konci článku nájdete aj úryvok z tohto rozhovoru, z ktorého vám zrejme rovnako ako mne bude za pár sekúnd jasné ako facka, že Alex je teplý a patrí zrejme len k ďalším športovcom, ktorí sa hanbia priznať farbu (že, Cristiano?).

Nemyslím si, že Jennifer je odkázaná na takéto PR vzťahy. A toto je po Drakeovi už druhý v relatívne krátkom časovom období, ktorý jej fakt nežeriem. Ale biznis je biznis, reklamu robiť treba, zapĺňať stránky bulváru tiež, a tak si v tomto duchu len pár hodín po rozhovore v The View vyšli ruka v ruke na obed.

1

2

3

4

5

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk