Kim Kardashian uniesli!

pridal locco 31.3.2017 o 22:57


cov

Najdôležitejšia žena na našej planéte zmizla.

S touto dych vyrážajúcou správou dnes vyrukoval jeden nemenovaný americký bulvár. Podľa ich slov Kim uniesli doposiaľ neznámi páchatelia spred jej domu v Bel Air dnes pár minút po polnoci nášho času. Naša redakcia je z tejto správy úplne paralyzovaná, rovnako ako celé Spojené štáty. V uliciach sa zastavil život, sociálne siete kolabujú a prezidentovi Trumpovi opadla jeho nadýchaná prehadzovačka. Až také je to vážne. Bez našej guľatej modly už nebudú naše životy ako predtým, aj keď veríme, že únoscovia ju po zaplatení tučného výkupného vrátia jej zbedačenému manželovi, ktorému sa v ostatným hodinách akoby zázrakom polepšilo. Túto senzáciu budeme, samozrejme, naďalej sledovať, o každom zvrate vás budeme informovať. Teda možno, veď je sobota. Nemenovaný bulvár, ktorý prišiel s touto šokujúcou správou, mal ihneď po Kiminom únose na mieste činu redaktorku, ktorá vyspovedala pár svedkov. Teraz vám prinášam ich exkluzívne výpovede.

Jim Flash (72), paparazzi: Presne viem, čo sa udialo, aj keď môj zrak a sluch sú už značne opotrebované. Hneď ako Kim vyšla z brány, z ničoho nič sa tam zjavilo menšie auto s únoscami. Kim strašne kričala, bojovala s nimi, ale boli silnejší. Celé sa to zomlelo veľmi rýchlo, únoscovia to mali perfektne naplánované. Boli to určite cudzinci, nakoľko som ich pokrikom vôbec nerozumel. Z celej akcie mám fotky, len ešte počkám, kto mi ponúkne najviac. Chcem si totiž kúpiť nový foťák, lebo stále neviem, ako sa v tomto digitálnom mení film.

Les Home (44), bezdomovec: Pred týmto domom stanujem každý deň, nakoľko mi pán Obama veľmi prirástol k srdcu. Bolo to krásne gesto voči pánovi Trumpovi, keď sa dal po jeho inaugurácii odfarbiť na blond. Síce mi pán Obama nikdy nedal ani cent, ale zakaždým, keď ide okolo mňa, záhadne sa usmeje a povie, že úsmev je ten najvzácnejší dar, ktorý mi môže dať. Môžete mi veriť, aj jeho manželka je z toho úsmevu celá unesená.

Khloé Kardashian (32), celebrita: Išla som sestru navštíviť, mala som to po ceste, keďže som práve vracala od môjho chirurga, ehm, teda trénera. Som zdevastovaná, vôbec neviem, čo mám k tomuto škandálu povedať. Možno iba to, že ja nemám žiadne plastiky. Všetky nedostatky si každé ráno kontúrujem a riť som si poctivo vydrepovala. Mesačne urobím dohromady 3 série po 12 opakovaní, tak sa nikto nemôže tomu gigantickému prírastku svalovej hmoty čudovať. Pokojne sa na to opýtajte mojej matky,  sestier, či každého z tej stovky mojich potenciálnych otcov.

Juraj Lelkeš (65), turista: Moc som toho nevidel, nakoľko mám trošku vypité. Ale dohodnime sa tak, že mám jet lag, aby sa moja manželka nenahnevala, že pijem bez nej. Inak vy ste krásna mladá dáma, viete kto je Alain Delon?

Jessica Hoax (21), študentka: Ha, aj keď je pravda, že som dosť pohúlila, ja som videla, ako išla okolo Madonna a po Kimike jebla felíciu. Boli v nej pripití Poliaci. Chudáci, vôbec nevedeli, čo sa deje. Ihneď po pristaní všetci z auta vystúpili a chceli Kim pomôcť. Ona však na nich iba hučala, že nech to všetko fotia, toto musí ísť na Instagram. Napokon ju spod auta vytiahli a hodili medzi hentie tuje. Však sa pozrite, možno tam doteraz leží, jedna z nich to bude určite. Ale možno sa mi to len zdalo.

To fakt len pre prípad, že by niekto nevedel, kto je Kim Kardashian

A to len pre prípad, že by ste nemali konto na žiadnej sociálnej sieti







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk