Mel B konečne priznala, že ju manžel týral

pridal kara 4.4.2017 o 17:51


0

V žiadosti o zákaz približovania opísala, aké peklo prežívala celé roky.

Jej právnikovi sa podarilo v pondelok vybaviť zákaz približovania pre jej skoroužex Stephena Belafonteho, ktorý sa teraz nesmie priblížiť k nej, k jej trom deťom (z toho jedno je ich spoločné), a dostal príkaz od súdu vysťahovať sa z ich spoločného domu. V čestnom prehlásení, ktoré bolo priložené k žiadosti a ku ktorému sa, samozrejme, dostali aj médiá, Mel konečne priznala, čo si s ním celé roky zažívala. Tu máte takú menšiu ochutnávku z toho, čo pri ňom Mel vydržala.

V novembri 2007, v deň jej finále v Dancing with the Stars, ju Stephen chytil za krk, začal ju škrtiť a potom ju silno hodil o drevenú dlážku. Toto bolo podľa jej slov u nich celkom bežné. Akonáhle sa jej podarilo dosiahnuť akýkoľvek úspech, Stephen ju poriadne zmlátil, aby nezabudla na to, že on je hlavou rodiny.

V júli 2012, počas jej účinkovania v šou X Factor, mala natáčať dokrútku s Usherom, čo sa jej manželovi nepáčilo. V záchvate žiarlivosti ju udrel päsťou do tváre, čo jej natrhlo peru. Keď sa opýtala, ako má takto zranená pracovať, povedal jej, že na to mala myslieť predtým, než sa rozhodla flirtovať a vyspať sa s Usherom.

V auguste 2012, deň po veľkolepom vystúpení na olympiáde v Londýne, ju opäť udrel päsťou a zhodil ju na zem, na ktorej bol koberec. Z toho ako ju ťahal po koberci sa jej urobili popáleniny na koži a na tvári dokonca až chrasty. Potom ju donútil, aby tvítla fotku svojho zranenia s tým, že sa poranila, keď sa snažila bežať v Louboutinkách so 17 centimetrovým opätkom.

Mel B ďalej tvrdí aj to, že Stephen nabúchal ich pestúnku. Vraj jej povedal, že chce aby sa dieťa narodilo a aby všetci traja žili spolu. Nakoniec ale pestúnku donútil, aby išla na potrat, a z Meliných peňazí jej vyplatil 300 tisíc dolárov.

V roku 2014 bola už strašne fyzicky a psychicky vyčerpaná, čo ju dohnalo až k tomu, že zjedla celé balenie Aspirinu. Keď sa pokúšala privolať si zachránku, Stephen jej to nedovolil, hodil ju do izby, zamkol dvere a povedal jej: „zomri, suka!“

Celé roky ju nútil do účasti v trojkách s ním a náhodnými ženami a pravidelne tieto zblíženia tajne nahrával. Keď účasť na týchto jeho praktikách odmietala, vyhrážal sa jej, že zverejní predošlé nahrávky. Okrem toho sa pravidelne vyhrážal aj tým, že zverejní aj ďalšie sexuálne nahrávky a zničí jej kariéru.

Prečo ho napriek tomuto všetkému celé tie roky neopustila? To je asi otázka na mnohé obete domáceho násilia a odpoveď je určite zložitejšia, než sa nám ako nezainteresovaným osobám môže zdať. Mel B v dokumentoch tvrdí, že sa ho snažila opustiť mnohokrát, ale vyhrážal sa jej násilím, že jej zničí život, kariéru a vezme jej deti. Unikla ale hádam včas, pretože tento psychopat má doma aj zbraň, čím porušuje zákon, keďže už bol raz usvedčený z domáceho násilia. Že má zbraň potvrdil aj jeho brat, no kým dorazila na prehliadku domu polícia, zrejme ju už stihol niekam odpratať.

popáleniny z ťahania po koberci

reg_1024-eo-melb-bruisedcheek-082012_copy

na natáčanie X Factoru v roku 2014 prišla s monoklom cez pol tváre a celá dobitá

2

240cf6b600000578-2873880-image-m-2_1418629632785

240dc36000000578-2873880-image-m-5_1418598748380

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk