Hrdličky

pridal kara 6.4.2017 o 16:08


0

Jennifer a Justin na červenom koberci.

Jennifer Aniston trávila utorok večer na premiére tretej série The Leftovers v Los Angeles, kam prišla podporiť svojho manžela. Vyzerali spolu šťastne a zaľúbene, veď ako vždy. Rada vidím, že aspoň niekomu z Priateľov to klape v láske. A to aj napriek tomu, že okolo začiatku ich vzťahu sú doteraz nejaké nezodpovedané otázky. Ich vzťah očividne nenarušil ani fakt, že Brad Pitt sa snaží opäť sa s Jennifer kamarátiť.

Jen prišla na premiéru v čiernych kožených asymetrických minišatách, ktoré jej veľmi pristali, aj keď musím povedať, že tá polovica bez rukáva sa mi páči viac. Pod šaty si nedala podprsenku, takže sa zase niektoré médiá vzrušovali nad tým, že ukázala obrysy bradaviek. A obtiahnuté kožené šaty v kombinácii s bleskami fotoaparátov vyrobili aj menšie obrysy bruška, no médiá tuším konečne pochopili, že Jen nie je tehotná, lebo zatiaľ som nevidela nikde žiadnu analýzu toho, v koľkom mesiaci je a čo čaká. Vyzerať takto dva roky pred päťdesiatkou by mi teda vôbec nevadilo.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Obdivujem ich, že toto prežili. Ja by som z tých bleskov zomrela asi po pol minúte.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk