Rande v trojici

pridal kara 8.4.2017 o 21:58


0

Jason, Rosie a dieťa v bruchu.

Ubehli už dva mesiace, odkedy nám Rosie Huntington-Whiteley oznámila, že so snúbencom Jasonom Stathamom čakajú bábätko. Svoje rastúce modelkovské brucho stihla už aj ukázať na zahájení predaja jej novej kolekcie oblečenia. A teraz nám ho ukázala opäť. Ignác ju a Jasona načapal včera večer v New Yorku. Odchádzali z romantickej večere vo dvojici, no nevyzerali veľmi nadšene, že večer musia zakončiť predieraním sa cez fotografov.

Rosie mala na sebe čierne obtiahnuté mini šaty, v ktorých ukázala bruško. To jej odkedy sme ju videli naposledy celkom slušne podrástlo a už asi nebude trvať veľmi dlho, kým ich prvého spoločného potomka privedie na svet. Na šatách mala niečo medzi sakom a kabátom a musím povedať, že sa mi to fakt páči. Aj jej kabelka. A aj jej snúbenec. Síce mal na hlave čiapku a tváril sa čudne, všetci vieme, že Jason je sexoš. Pekný párik, tak nech im to vydrží.

1

2

3

4

5

6

7







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk