Koho cecky?

pridal WonderWoman 9.4.2017 o 19:37


cov2

Áno, nejaké tam sú, aj keď ich veľmi nevidno.

Obľúbená hra „koho cecky/zadok“ je späť. Tentokrát to bude asi trochu ťažšie, lebo plochodrážnic v Hollywoode nie je veľa. Každá druhá celebrita má silikónové cecky alebo práve kojí, takže objem hrudníka je rozhodne väčší ako ten na titulnej fotke.

Ja však tento výstrih nehejtujem, lebo jeho majiteľka by s nejakými melónmi nevyzerala dobre. Svojmu telu primerané proporcie predviedla v piatok Cara Delevingne v hoteli Beverly Hilton, na gala večeri nadácie unite4good. Na tejto akcii sa objavila aj rozhodne obdarenejšia Amber Heard, ktorá však svoje prednosti schovávala pod blúzkou zapnutou až ku krku. Aj keď koncom minulého roka spolu s Carou trávili veľa času a teraz ich už spolu veľmi nevídame, zostali stále kamošky (možno s výhodami). Cara za ňu dokonca prevzala ocenenie, ktoré Amber získala, lebo tá musela kvôli nejakej naliehavej situácii odísť predčasne. Podľa mňa len zabudla vypnúť žehličku, preto tak narýchlo zutekala.

1

2

3

4

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk