Chlpaté pazuchy

pridal kara 11.4.2017 o 21:36


0

Ignác je vážne traumatizovaný.

A je to s ním až také vážne, že povedal, že viac už na pláž fotiť celebrity v bikinách nepôjde. Fotenie Orlandovho vtáka ešte ako-tak prežil, večer si išiel kopnúť pár panákov a vytesnil to z pamäte. Ale toto je iné. Na pláži v Miami sa mu podarilo nájsť v dave Madonninu dcéru. Z Lourdes Leon vyrástla dobre vyzerajúca mladá žena s peknou postavičkou, a keďže už má 20, Ignác sa ani nemusel cítiť úchylne, keď ju popri fotení obdivoval. Veď už je dospelá.

Na chvíľu zabudol na to, koľko má rokov on, a cítil sa opäť ako dvadsiatnik. Mal pocit, že sa Lourdes díva jeho smerom, a tak taký zasnený nabral odvahu a zamával jej. No v momente, keď dvihla ruku, aby na tom ostrom slnku lepšie videla, kto jej to práve zakýval, sa celý tento magický moment rozplynul. A môže za to jej chlpatá pazucha. Vďaka jej chlpatej pazuche si uvedomil, že už nemá dvadsať. A že práve zakýval Madonninej dcére, ktorú mal tajne fotiť. A že vzhľadom na jeho vek by to mohla byť pokojne aj jeho dcéra. A že chlpaté pazuchy sa vracajú do módy. Vyschlo mu v ústach, zachvátila ho panika a rozutekal sa z pláže. Má strach, že sa podobná situácia bude opakovať. Že sa nechá uniesť predstavami pri pohľade na šumné mladé celebritné mäsko. A že opäť uvidí nejakú zarastenú pazuchu. Vyjadrite mu slová podpory počas zotavovania sa z tohto incidentu, aby nabral odvahu. V opačnom prípade budeme musieť zháňať nového fotografa.

2

3

4

5

5a

1

6

7

8

9







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk