Emily Ratajkowski je feministka

pridal WonderWoman 12.4.2017 o 21:32


cov2

Alebo si to aspoň myslí.

Asi chuderka nevie, čo to slovo znamená. Alebo nerozumie, že aj keď sa stotožňuje s feministickými názormi  na rovnoprávnosť mužov a žien atď., celé to zabíja tým, aká je štetka. Iba vizuálna, ale je.

Na tému feminizmu sa vyjadrila pre magazín Marie Claire, ktorý si ju spolu s ďalšími štyrmi asi feministkami vybral do májového špeciálu Fresh Faces a každá dostala vlastnú titulku. Emily robili v magazíne spoločnosť herečky Janelle Monae, Aja Naomi King, Zoey Deutch a Alexandra Daddario. Ak ich nepoznáte, nevadí, ak pozerávate seriál How to Get Away with Murder alebo Baywatch, tak ich poznáte odtiaľ. A čo si teda Emily myslí napríklad o takom sexiszme? „V každom článku o mne píšu, aká som sexuálna a aký som sex symbol a s úžasom hovoria: waw, ona sa vyzná do politiky. A to je samo o sebe sexistické. Prečo to musí byť len jedno alebo druhé?“ Nuž, to preto, Emily, že baby, čo si stále fotia cecky na Instagram, sa väčšinou veľmi o politiku nezaujímajú. Nemajú na to totiž čas, sociálne siete sú veľký pohlcovač času.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk