Janet Jackson kočíkuje

pridal WonderWoman 14.4.2017 o 7:38


cov2

Užíva si svoju novonadobudnutú slobodu.

Janet ešte síce technicky nie je slobodná mamička, ale určite sa tak už cíti. Po tom, ako sa pred pár dňami prevalilo, že sa bude so svojim moslimským mužom Wissamom Al Manom rozvádzať, sa vynorili rôzne špekulácie o dôvode rozpadu ich manželstva. A ukázalo sa, že fanúšikovia mali pravdu keď tvrdili, že za to môžu kultúrne rozdiely.

Blízky zdroj pre Us Weekly prezradil, že Wissam chcel mať z Janet ženu, ktorá bude viac ctiť moslimské tradície. Tá však mala pocit, že už viac nemôže byť sama sebou. Nedokázala sa usadiť a byť taká, akou ju chcel Wissam. Potrebovala viac slobody. Navyše sa vraj cítila schovávaná a vzdialená od svojej rodiny, ktorá jej chýbala. Ja to všetko chápem, ale čo nepochopím je fakt, že si toto všetko neuvedomila predtým, ako sa vydala za muža z inej kultúry, alebo predtým, ako si s ním spravila dieťa. Zdá sa však, že Janet je s tým už dávno vyrovnaná. A pri stredajšom kočíkovaní malého Eissu v londýnskom parku vyzerala veľmi spokojne.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk