Nechcete nové hodinky?

pridal kara 19.4.2017 o 18:39


0

Megan Fox vám chce nejaké predať.

Herecká kariéra Megan Fox nepatrí práve k tým najúspešnejším. Ťažko povedať, či je to kvôli nedostatku jej talentu, o ktorom sa mi ťažko polemizuje, keďže som s ňou okrem Dva a pol chlapa tuším ani nič nevidela, alebo kvôli tomu, že sa posledných pár rokov venuje najmä materským povinnostiam. Každopádne, peňaženku nejako naplniť treba, hlavne keď má doma tri malé deti a muža, ktorý kvôli zdravotným problémom nemôže poriadne pracovať.

Rozhodla sa teda zúročiť svoju peknú tváričku trocha inak. Nedávno nafotila sexy fotky pre svoju novú kolekciu spodného prádla a teraz v reklamách pokračuje. Ale v tomto prípade to je reklama na hodinky značky Lotus. Reklama je celkom vydarená, Megan si tam ako taká nežná Godzilka vykračuje po Manhattane, prekračuje mosty a váľa sa v Central Parku, ktorý jej takmer veľkosťou nestačil. S propagačnými fotkami je to už ale troška horšie. Miestami to prepískli s fotošopom tak, že sa na seba ani nepodobá. A to jej podobanie sa na seba je už vďaka plastikám aj tak len relatívne.

megan-fox-new-face-of-lotus-watches-april-2017-1

 

megan-fox-new-face-of-lotus-watches-april-2017-3

megan-fox-new-face-of-lotus-watches-april-2017-6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk