Spuchlinka

pridal kara 21.4.2017 o 18:02


0

Už vieme, prečo Beyoncé z ničoho nič prestala spamovať svojimi fotkami.

Odkedy Beyoncé oznámila svoje tehotenstvo miliónom fotiek svojho tehotného tela, pravidelne nás zásobovala ďalšími a ďalšími fotkami svojho tehotného ja. Veď viete, tak pre istotu, aby náhodou tentokrát nikto nezačal spochybňovať, či má svoje deti v bruchu naozaj ona, alebo jej ich vynosí náhradná mama. A potom z ničoho nič prestala. Čudovala som sa nielen ja, ale aj vy, keď ste videli, že v prehľade instagramových fotiek celebrít chýbajú nové fotky jej brucha zo všetkých strán.

A záhada je teraz už odhalená. Beyoncé nám trošička opuchla a už sa jej zrejme nechce pózovať pred foťákom. Tento týždeň ale vyrazila na narodeninovú oslavu kamaráta a kolegu Lennyho Santiaga. Ignác ju nafotil v aute a bolo očividné, že tentokrát je už naozaj tehotná ona. A čím tehotnejšie vyzerá, tým viac som presvedčená o tom, že Blue Ivy v jej bruchu nenarástla, a to som jej to doteraz celkom verila. Je opuchnutá podobne ako kedysi Kim, ktorá trpela v tehotenstve preeklampsiou. Tak hádam bude Bey a bábätká v pohode.

1

2

3

4

5

Bey cez Veľkú noc

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk