Shannen Doherty má dobré správy

pridal kara 29.4.2017 o 14:26


0

Jej rakovina je v remisii!

Dva roky boja s rakovinou prišli do, našťastie, úspešného konca. Shannen diagnostikovali rakovinu v marci 2015, a keďže kvôli problémom s poistením išla na vyšetrenie neskôr, prognóza nebola úplne najlepšia. A aj keď nasledovala jedna žaloba za druhou, Shannen sa sústredila hlavne na svoju liečbu. Začiatkom marca oznámila na svojom instagrame, kde svoj boj s chorobou dokumentovala, že už skončila aj s chemoterapiou a aj ožarovaním a teraz už len čaká na výsledky testov.

A tie už prišli! Shannen pridala fotku, na ktorej sedí schúlená na zemi, a napísala k nej: „Momenty. Stávajú sa. Aj dnešok bol takým momentom. Čo znamená remisia? Počula som to slovo a nevedela som, ako mám reagovať. Dobré správy? ÁNO. Ohromujúce. ÁNO. A teraz ďalšie čakanie. Ako všetci ľudia s rakovinou vedia, nasledujúcich päť rokov bude rozhodujúcich. Rakovina sa vracia veľmi často. Mnoho z vás so mnou zdieľalo svoje príbehy. Takže s rozhodne odľahčeným srdcom teraz budem čakať. A zatiaľ sa rozhodovať. Rekonštrukcia znamená niekoľko operácií. Rozhodnutie užívať tabletku počas nasledujúcich piatich rokov prináša ďalšie problémy a vedľajšie účinky. Som požehnaná, viem to. Ale zatiaľ…. remisia. Budem len dýchať.“

Aj keď je Shannen s predčasnou radosťou opatrná, ja sa z týchto pozitívnych správ teším a držím jej palce, aby prežila nielen ďalších 5 rokov v zdraví, ale rovno 50.

1

3fb71aeb00000578-4457498-image-a-45_1493427321465

capture

capture1







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk