Hádka na verejnosti

pridal kara 1.5.2017 o 17:13


0

Hemsworthovci sa zrejme na niečom nezhodli.

Celebrity si väčšinou na ventilovanie negatívnych emócií na verejnosti dávajú celkom pozor, ale občas sa nájde nejaká výnimka. Tentokrát sa pri niečom, čo vyzeralo ako hádka, podarilo nafotiť Chrisa Hemswortha a jeho manželku Elsu Pataky. Jasné, neboli sme pri tom a nevieme naisto, o čom sa rozprávali, ale čo-to sa dá vyčítať aj z toho, ako Chris stojí, ako sa tvári a ako sa tvári jeho žena.

Už v októbri minulého roka sa špekulovalo, či je medzi týmito dvoma všetko v poriadku. A po týchto fotkách prišiel s ďalšími zaručenými infoškami ďalší autrálsky magazín. Údajne medzi nimi už dlhšie rastie napätie. Elsa je už frustrovaná z toho, že je doma s deťmi, zatiaľ čo veľká hviezda Chris natáča jeden film za druhým. Tiež jej vadí aj to, že všetci ju poznajú len ako pani Hemsworthovú, pritom v Španielsku je vraj veľká hviezda práve ona a keby sa boli usadili v jej domovine, bolo by všetko naopak. Chris situácii vraj vôbec nepomáha tým, že tlačí na štvrté dieťa. Elsa sa už údajne poriadne naštvala a povedala mu, že nie je len stroj na rodenie detí. Aj keď sú jej deti u nej na prvom mieste, rada by mala v živote aj niečo iné. To, že jej vadí, že ju ľudia poznajú len ako Chrisovu ženu, dokonca nedávno potvrdila v rozhovore pre L´oreal Paris, ktorým robí reklamu na produkty o vlasy.

Ktovie, či bolo toto všetko predmetom ich hádky aj na fotkách. A ktovie, či to všetko bolo vôbec niekedy predmetom nejakej hádky. A či sa vôbec na fotkách hádali. Nič tu nie je isté. Ani to, že zem je guľatá. Teda aspoň podľa našej najnovšej československej superstar.

3fccb99100000578-4461926-_elsa_is_a_huge_star_in_spain_so_it_s_a_bit_insulting_for_her_to-m-3_1493640929009

3fccba6e00000578-4461926-trouble_in_paradise_according_to_nw_magazine_tension_is_said_to_-m-1_1493640492240

4

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk