Upírčatko na ceste

pridal kara 5.5.2017 o 11:19


0

Nikki Reed a Ian Somerhalder zamiesili na malého upíra.

Po takmer troch spoločných rokoch a po dvoch rokoch manželstva teda rozšíria svoju rodinku o ďalšieho člena. Netuším, aký je rozdiel medzi upírmi v Upírskych denníkoch a medzi tými v Twilighte, keďže som jakživ ani jedno z toho nevidela, ale dúfam, že nie veľmi veľký a nenarodí sa im nejaký upírsky mutant. A radšej končím s týmito filmovými paralelami, než sa cez slovo mutant dostanem ešte aj k X-menom.

Zatiaľ čo sme my tvrdo spali, Nikki a Ian sa rozhodli, že sa so svetom podelia o svoje novinky. Obaja zavesili na svoj instagram rovnakú fotku, no s iným textom. Nikki napísala: „Ahoj, maličké. Poznám ťa, ale len preto, že ťa cítim. Ako je možné niekoho už teraz takto veľmi ľúbiť? Jediné, čo viem naisto, je to, že je to to najsilnejšie, čo som kedy cítila. Toto telo spolu zdieľame už nejaký čas a už sme toho spolu veľa prežili. Nemôžeme sa dočkať na stretnutie s tebou… S láskou, tvoji rodičia.“ Ian k fotke napísal nasledovné: „Pre našich priateľov, rodinu a zvyšok sveta. V mojich 38 rokoch na tejto zemi som nikdy nezažil nič také silné a nádherné ako toto. Neprichádzam na nič, čo by mohlo byť viac vzrušujúce ako táto nová kapitola našich životov a chceli sme, aby ste to počuli od nás. Toto je najvýnimočnejšie obdobie v našich životoch a chceli sme si to nechať pre seba tak dlho, ako to len bolo možné, aby sme si mohli užívať jeden druhého a naše bábätko, ktoré tak rýchlo rastie…pretože to je to, čo robia, rastú veľmi rýchlo. Ďakujem vám za vašu pozitívnu energiu. S láskou, Ian.“

1

šťastní budúci rodičia

2

3

nikki-reed-and-ian-somerhalder-in-cannes

rs_634x1024-140908081014-634-nikki-reed-ian-somerhalder-pda-jr-90814







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk