Alkoholik Brad Pitt

pridal kara 9.5.2017 o 20:36


0

A jeho cesta k triezvemu životu.

Brad sa pred pár dňami v rozhovore pre GQ priznal, že mal dlhé roky problémy s alkoholom. A to je niečo, čo určite do veľkej miery stojí za tým, že sa Angelina rozhodla pre rozvod. Tej dlhujem oficiálne ospravedlnenie, keďže dlhé roky žila s alkoholikom. Akurát mi nie je úplne jasné, prečo sa rozhodla mať s ním rovno celú škôlku detí. Brad je už ale pol roka čistý, no okrem terapeuta mu k tomu dopomohlo aj liečenie, ktoré v rozhovore nespomenul. Nabonzoval to na neho blízky zdroj pre stránku Page Six.

Liečenie absolvoval v diskrétnom stredisku, ktoré sa zameriava na závislé hollywoodske celebrity. Nebolo to ale úplne jeho rozhodnutie, údajne ho presvedčil jeho „tím“ (zrejme agent, PR manažér a tak podobne), aby vyhľadal pomoc. Zrejme práve tam našiel svojho terapeuta, ktorého v rozhovore spomenul, keďže liečba tam prebieha práve intenzívnou skupinovou a individuálnou terapiou.

Teraz už je jasné, čo stojí za Bradovým pochudnutým zjavom. Len trápenie z rozvodu za tým asi nebude. Len po rokoch prestal piť a jeho organizmus na to zareagoval.

Brad dnes v Los Angeles.

1

2

3

4

5







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk