Divožienka Rihanna

pridal kara 12.5.2017 o 20:17


0

Oskalpovala mamuta.

Včera sa diali v Los Angeles veľké veci. Teda, to by mohol povedať niekto, kto sa zaujíma o najnovšiu módu vychytených módnych návrhárov, keďže išlo o prehliadku Dior Cruise Collection 2018. A ja medzi týchto ľudí zatiaľ nepatrím, zatiaľ som len taký bežný shopaholik. Ale pracujem na sebe a snažím sa prestať. Rovnako sa zrejme snaží odnaučiť sa od chorobného nakupovania aj Rihanna, a tak pred včerajšou večernou akciou vyhupla na šabľozubého tigra a hor sa uloviť si mamuta. Šikovná Riri ho aj ulovila a dokonca si z neho do včera stihla aj vyrobiť kabát. Alebo možno ani nie a možno ide o kabát z novej kolekcie Diora. Teda nie možno, ale áno. Riha má skrátka skrývanie pár kilečiek navyše v malíčku a opäť na nej nebolo badať, že na dovolenke si dopriala.

Okrem nej sa na všerajšiu akciu dostavili, samozrejme, aj ďalšie celebrity. Tie už boli oblečené o trocha menej divoko. Najviac sa mi asi páčila Charlize Theron. Okrem nej tam zavítali ešte aj Demi Moore, Kate Bosworth, Kelly Rowland a mnohí ďalší. O kultúrnu zložku programu sa postarala rasistka Solange, ktorá sa, celkom prekvapivo, obliekla do bielej. Táto farba jej asi neprekáža, pokiaľ to nie je farba pokožky jej kritikov.

1

2

3

4

5

6

7

s riaditeľom Dioru

8

Anjelica Huston

anjelica-huston

Brie Larson s frajerom

brie-larson

Demi Moore

demi1

demi2

Charlize Theron

charlize

charlizex

Kate Bosworth

kate_bosworth_rocked_a_black_midi_gown_and_chic_di-m-103_1494575121607

Riha s Kate

katex-boswroth-riha

Riha s Kelly Rowland

kelly-riha

kelly-rowland

Jaime King a Miranda Kerr

miranda-kerr-jaime

Nick Jonas

nick_jonas_rocked_a_navy_blue_bomber_jacket_over_a_matchi-a-53_1494573629851

Solange

xsolange-2

xsolange







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk