Modelka s frajerom

pridal WonderWoman 13.5.2017 o 19:23


cov

Ale ktorá?

Chvíľka napätia a po nej príde asi sklamanie. Ide totiž o modelku, ktorú spomíname výlučne len v prípadoch, kedy predvádza spodné prádlo, alebo keď ukazuje cecky. Teraz je však oblečená a bozkáva sa na ulici s vlasatým frajerom, ktorý navyše spravil jeden veľký módny prešľap.

Tou modelkou je Elsa Hosk, ktorá predvádza pre Victoria´s Secret. A tým frajerom je Tom Daly, ktorý je zakladateľ značky District Vision a  v piatok si na rande so svojou milou obul šľapky, no zabudol si vyzuť ponožky. Stále je to ale menšie zlo, ako to, čo má na nohách Elsa. Je to z dielne Gucci, stojí to vyše 700 libier a podľa mňa to ešte žije. Desivá obuv, 7 kíl by som určite investovala lepšie ako Elsa. Ale aby to nebolo len o ponožkách v šľapkách a huňatých drahých bačkorkách, Elsa pridala na svoj Instagram fotky z fotenia novej kampane Victoria´s Secret. A tá našťastie kožušinové podprsenky nevyrába. Aspoň zatiaľ nie.

1

2

3

4

5

6

7







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk