Scott Dissick a Bella Thorne

pridal WonderWoman 17.5.2017 o 5:35


cov

Čo spolu títo dvaja majú?

Nuž, spoločné členstvo v klube slušných celebrít to nebude. Scott je povestný tým, že má slabosť pre mladé mäsko a Bella sa zas prezentuje spôsobom, z ktorého mám pocit, že by pretiahla všetko, čo je živé. Muži, ženy, to je jedno, hlavne nech sa tomu dajú stiahnuť nohavice.

A Scott v nich ukrýva celkom slušné nádobíčko, to už predsa vieme. A tak je vysvetlenie, prečo spolu strávili pondeľnajší večer, celkom jednoznačné. Najskôr šli na večeru do reštaurácie Catch v Hollywoode a potom spolu povymetali nie jeden, ale 3 nočné kluby. Neskoro v noci potom nasadli do Scottovho auta a jeho šofér ich odviezol ktovie kam. Z Belly sme síce videli len biely chlpatý kúsok na zadnom sedadle, ale Ignác odprisahal, že to bola ona. Tak uvidíme, či šlo len o jednonocovku, alebo z toho budú obaja ťažiť aspoň nejaký čas. Alebo im možno krivdíme a sú to len nevinní kamoši. (Tak určite…)

 

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk