Tom Hardy si zahrá postavu zo Spider-Mana

pridal WonderWoman 19.5.2017 o 21:57


1-kopia

A bude to zaujímavá postava.

Vlastne si myslím, že to je tá najlepšia postava.. Spider-Mana som totiž nikdy nemala rada, čo jednak pramení z mojej arachnofóbie a jednak za to môže Tobey Magor Maguire, ktorý mi ho už v jednotke sprotivil. Ale po zistení, že Tom si v najnovšom spin off-e tejto Marvelovky zahrá, sa už filmu neviem dočkať.

Stvárni v ňom totiž zápornú postavu Venoma, pred premenou Eddieho Brocka a záporáci sú v Tomovom prevedení vždy sexy. Vlastne, mohol by ho kľudne hrať celý čas aj s pytlom na hlave, ku šťastiu by mi stačil len jeho hlas. Tom túto novinku oznámil v piatok na svojom Twitteri, kde postol fotku v tričku, z ktorého sa na svet cerí Venom. Film má naplánovaný štart natáčania na jeseň a do kín by mal prísť v októbri budúceho roka, ale určite vás budeme zásobovať fotkami z natáčania. Osobne som to hodila Ignácovi do google kalendára, takže od septembra je nasadený prioritne na Toma. Už teraz sa neviem dočkať.

1

2







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk