Courtney Stodden sa zase snaží byť zaujímavá

pridal WonderWoman 19.5.2017 o 21:34


cov

Prišla s novým „smutným“ príbehom.

Courtney Stodden je chuderka, to je už asi každému jasné. Je to psychicky narušený jedinec, ktorý si neustále vynucuje pozornosť médií tými najbizarnejšími spôsobmi. Spomenula by som určite jej fejkové tehotenstvo, následne jej fejkový potrat, zapíjanie žiaľu na pláži, lesbické harašenie a rozvod. A stále nemá dosť.

Najnovšie sa pomaly s plačom priznala v show The Doctors, že je závislá od liekov, ktoré navyše zapíja šampanským. Bože, Courtney, vážne si myslíš, že ti toto niekto zožerie? Že si nevšimneme, ako sa len zúfalo snažíš opičiť po nebohej Marilyn Monroe, ktorá mala rovnaký problém? Že rečami o tom, ako po potrate trpíš úzkosťami a depresiami, niekoho dojmeš? Tak to si veru, milá Courtney, na omyle. Okrem toho Courtney priznala, že vydať sa v šestnástich za 50 ročného Douga bolo šialené. A že sa momentálne snaží bojovať so svojimi démonmi, ísť ďalej a sústrediť sa na hľadanie samej seba. Asi jej nedošlo, že samú seba už dávno stratila a nepredpokladám, že by sa ešte niekedy našla. Ak zvládnete počúvať jej preafektovaný výlev, tak nižšie nájdete video. Ja som to zvládla do necelých 90 sekúnd.

1

Sebaľútosť level 100

2







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk