Čo sa stalo Chrisovi Cornellovi?

pridal kara 19.5.2017 o 20:53


0

O jeho tragickej smrti máme nové informácie.

Krátko po zverejnení včerajšieho článku, ktorý pre mňa bolo neuveriteľne ťažké písať, sa polícia vyjadrila, že Chrisovu smrť vyšetruje ako možnú samovraždu. Nechceli povedať žiadne konkrétne dôvody, a tak povedali, že tam vychádzajú zo všeobecných pozorovaní na jeho hotelovej izbe. A o pár hodín tieto podozrenia polície potvrdila aj pitva. Chris zomrel obesením. Napriek tomu, že ho našli ležať na zemi.

Chrisova žena odmieta to, že by bol depresívny a myslí si, že v jeho smrti mohli zohrať rolu tabletky na predpis. Médiám poskytla vyhlásenie: „Chrisova smrť je pre mňa strata, ktorú neviem opísať slovami a ktorá vytvorila v mojom srdci prázdnotu, ktorá sa už nikdy nezaplní. Ako sa vyjadrili všetci, ktorí ho poznali, Chris bol oddaný otec a manžel. Bol to môj najlepší priateľ. Jeho svet sa točil okolo jeho rodiny a potom okolo jeho hudby. Na Deň matiek priletel domov, aby strávil čas s rodinou. V stredu počas dňa, v deň koncertu, odletel po tom, čo strávil čas s deťmi. Keď sme sa rozprávali pred koncertom, diskutovali sme o našich plánoch na dovolenku počas Memorial Day a o iných veciach, ktoré sme sa chystali robiť. Keď sme sa rozprávali po koncerte, všimla som si, že komolí slová, bol iný. Keď mi povedal, že si možno vzal jeden alebo dva Ativany navyše, kontaktovala som ochranku a požiadala som ich, aby ho kontrolovali. Čo sa stalo je nevysvetliteľné a ja dúfam, že ďalšie výsledky nám poskytnú detaily. Viem, že miloval naše deti a vedome by im neublížil tým, že by si siahol na život. Láska a podpora jeho fanúšikov, priateľov a rodiny pre nás znamená viac, než vôbec tušíte. Ďakujeme vám za to a za to, že chápete, aké je to pre nás ťažké.“

Rodinný právnik tiež poskytol vyhlásenie: „Bez toxikologických testov nevieme, čo sa s Chrisom dialo a či nejaké látky neprispeli k jeho smrti. Chris, zotavujúci sa alkoholik, mal na predpis tabletky Ativan a možno si vzal viac tabletiek, než je odporúčaná dávka. Rodina je presvedčená, že ak si Chris vzal svoj život, nevedel, čo robí a lieky alebo iné látky mohli ovplyvniť jeho konanie.“ 

Ativan je benzodiazepín, ktorý sa sa nepredpisuje len ľuďom s úzkosťami, ale aj bývalým alkoholikom, ktorým má pomáhať, aby zostali čistí. Medzi jeho vedľajšie účinky patria paranoidné a samovražedné myšlienky, nejasná reč a zhoršený úsudok. Zvýšená dávka tohto lieku teda mohla natoľko ovplyvniť jeho myslenie, že si siahol na život. Tomu, že to urobil vedome, nevedia uveriť okrem jeho manželky ani fanúšikovia, a tak začali v komentároch uvažovať aj nad tým, či nešlo o autoerotickú asfyxiu – a teda by Chris zomrel pri nehode. Ide o praktiku, kedy človeka vzrušuje zastavenie prívodu krvi do mozgu a vzduchu do pľúc a vykonáva sa buď škrtením sa alebo dusením sa sáčkom na hlave. Zomrel tak už aj hudobník Michael Hutchence a jeho príčina smrti bola tiež stanovená najprv na obesenie. To by vysvetľovalo, prečo ho napriek obeseniu našli ležať na zemi s gumou okolo krku. Výsledky toxikologických testov hádam prinesú trocha svetla do udalostí Chrisovho posledného dňa. Nech už to bolo akokoľvek, dúfam, že odpočíva v pokoji.

V minulom článku sme si ho odprezentovali hlavne ako hudobníka, no Chris bol v prvom rade manžel a otec, tak som sa rozhodla pridať fotky s jeho rodinou.

Chris Cornell and Vicky Cornell during Audioslave's Chris Cornell Hosts Party at Marquee - September 14,  2006 at Marquee in New York City,  New York,  United States. (Photo by Brian Ach/WireImage)

2

3

Actor Chris Cornell and his family arrive at Mr. Bones Pumpkin Patch in West Hollywood,  CA. Pictured: Chris Cornell,  Vicky Karayiannis and children Toni and Christopher Ref: SPL132036 111009 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

5

6

BEVERLY HILLS,  CA - AUGUST 28: Singer Chris Cornell and his daughters arrive to the special screening of "Tinker Bell And The Great Fairy Rescue" held at La Cienega Park on August 28,  2010 in Beverly Hills,  California. (Photo by Barry King/FilmMagic)

27141,  LOS ANGELES,  CALIFORNIA - Tuesday December 23 2008. **UK AND USA USE ONLY** Rocker Chris Cornell and wife Vicky Karatiannis take their children,  Toni and Christopher,  to visit Santa at The Grove. Photograph: ©RevolutionPix,  PacificCoastNews.com ***FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE*** UK OFFICE: +44 131 225 3333/3322 US OFFICE: 1 310 261 9676

9a514accd48f882f220db5c264cc0f3f

9a

NEW YORK,  NY - APRIL 18: Chris Cornell with family attend "The Promise" New York Screening at Paris Theatre on April 18,  2017 in New York City. (Photo by Paul Zimmerman/WireImage)



Zaradené pod: Celebrity, Chris Cornell, OMG!, RIP




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk