Kendall Jenner je všade

pridal Lilinka 19.5.2017 o 14:17


tit

Aj v najnovšej kampani talianskej značky La Perla.

Kardashianky sa chopili možnosti zarábať peniaze naozaj všetkými desiatimi (alebo skôr dvadsiatimi) prstami na svojich končatinách, ktoré sú tuším jediná vec, ktorú nemajú umelú. Najúspešnejšou z nich a zatiaľ aj najmenej umelou s reálnou prácou (pretože sex video a nominovanie sa za insta queen nie je reálna práca) je Kendall, ktorá sa stala modelkou Victoria’s Secret, zahrala si v reklame na Coca Colu a zdobí titulky mnohých magazínov vrátane Voque. Tomu sa hovorí slušne našliapnutá kariéra.

Pre jej popularitu a ukazovanie ceckov jej ženskosť a sebavedomie si ju zvolila do svojej kampane aj riaditeľka talianskej značky spodného prádla La Perla, pre ktorú Kendall nepózovala prvýkrát.

Minulé fotky sa mi veľmi nepáčili, no najnovšia kampaň s tematikou Čarodejníka z krajiny Oz je hravá a veselá a farebná rovnako ako samotný film. Kendall je v nej zase nereálne dokonalá, ako keby ju ten čarodejník fotošopoval.

kendall-jenner-strips-fdown-for-latest-la-perla-campaign02

kendall-jenner-strips-fdown-for-latest-la-perla-campaign03

kendall-jenner-strips-fdown-for-latest-la-perla-campaign04

kendall-jenner-strips-fdown-for-latest-la-perla-campaign01







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk