Tak predsa sa nerozišli

pridal WonderWoman 20.5.2017 o 22:17


cov

Zjavne.

Keď sa pred necelými dvoma mesiacmi prevalilo, že Kris Jenner sa rozišla so svojim čokoládovým princom (cukrovinky Čierny princ, pamätáte?), hovorila som si, že to isto nebude na dlho. Tá ženská predsa nevie byť sama a potrebuje falus chlapa k životu ako soľ. Čo je dosť paradox vzhľadom na to, že žila 24 rokov s transgenderom.

Momentálne už jej ale opäť zohrieva posteľ jej zajačik Corey Gamble. Buď z nej nikdy ani neodišiel, alebo sa k sebe po krátkej odmlke vrátili. Kris sa však v piatok rozhodla, že ho vezme na večeru do Santa Monici a že sa oblečie ako jedna z jej dcér – to jest do niečoho priesvitného a absolútne nevhodné. Veď máš už 60 rokov, Kris! Na večeru sa k nim pridal aj jej rovesník Tommy Hilfiger s manželkou a zrejme sypal z rukáva nejaké dobré vtipy, lebo Kris sa smiala ako besná. Ja som len zvedavá, či sa dočkáme aj svadby, alebo aspoň zásnub. Vôbec by ma to neprekvapilo.

 

1
3

4

5

6

7

8

9

10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk