Kylie bez omietky

pridal Lilinka 23.5.2017 o 14:24


A  jej nová kolekcia oblečenia so sestrou Kendall.

Kardashianky sú v prvom rade obchodníčky s bielym mäsom. Keď sa im zdá, že dnešná móda je málo štetkoidná, založia si vlastnú značku oblečenia. Vieme dobre, ako radi ukazujú cecky a zadky, hoci im šliapu na päty aj iné preplastikované celévriti ako napríklad Iggy Azalea.

Kylie a Kendal si v 2012 založili vlastnú kolekciu oblečenia a topánok s názvom Kylie + Kendall, a keďže sú obidve populárne a určujú trend zoštetkovávania sa aj pre dnešnú mladú generáciu, celkom sa im darí.

Keď sa Kylie vybrala na fotošút pre najnovšiu kolekciu, vystriehol si ju náš Ignác. Žabka sa snažila schovať za veľkú kapucňu, no márne. Všetci tak môžete vidieť, že bez víly fotošopfairy je Kylie len divná preplastikovaná mladá štetula.

Získali sme aj pár fotiek z onej najnovšej kolecie, na ktorých môžete krásne vidieť kontrast medzi reálnou Kylie a Kylie po troch hodinách líčenia a ďalších troch fotošopovania.

Najnovšia kolekcia sa zameriava najmä na latex a zvýrazňovanie ceckov. Možno si dievčence myslia, že to oni vymysleli kombináciu bieleho tielka a jeansov, no to už v kombinácii s červenými lodičkami vymyslela queen Bey. Rovnako ako aj choreografiu na Single Ladies.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk