Scott Disick už kláti inú

pridal WonderWoman 26.5.2017 o 19:05


Bella ho teda dlho nebavila.

Scott je fakt nenapraviteľný kurevník. Napriek tomu, že keď sa v dome Kardashianiek zíde celá rodina a on, tak je z nich ten najinteligentnejší, mozog zrejme väčšinu času nepoužíva. Namiesto toho ho ovláda ten jeho veľký vták, s ktorým sme už mali tú česť. Našťastie len na obrazovke monitoru.

Takto pred rokom sa v Cannes vykusoval s mladučkou modelkou Christinou Burke. Tento rok tam priletel s Bellou Thorne, mladou štetkou z kanálu Disney, no vydržala ho baviť tri aj s cestou. Trochu ju vychytal na lehátku a stačilo, nastal čas presunúť svoj falus záujem inam. Konkrétne na stylistku Chloe Bartoli, s ktorou mal aféru v lete 2015. A čo na to Bella? Tá z Francúzska odletela a na svojej sociálnej sieti sa vyjadrila, že ten prepychový život v Cannes nie je nič pre ňu. Vraj sa cítila nepohodlne a so Scottom sa nerozpráva. Chudák, určite mu to strašne trhá žily…

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk