Nový párik

pridal WonderWoman 30.5.2017 o 22:34


Ale iba možno.

To viete, v Hollywoode nie je nič isté. Tí, čo vyzerajú ako frajeri, sú možno len kamoši, prípadne kamoši s výhodami a tí, ktorí sa tvária, že nič, sú v skutočnosti tajne partneri. Preto si netrúfam jednoznačne povedať, či Paris Jackson má nového frajera, alebo je to len spomínaný kamoš.

Paris je momentálne zahltená prácou začínajúcej modelky, takže svoj ľúbostný život musela odsunúť bokom. Možno aj to bol dôvod, prečo sa vo februári rozišla s Michaelom Snoodym, s ktorým tvorila pár skoro rok. Je však možné, že už ju samota omrzela a našla si nového frajera, s ktorým ju Ignác nafotil cez víkend na prechádzke v Hollywoode. Podľa zdroja spolu strávili sobotnú noc na house párty, kde jej nový frajer celú noc hral na gitare a spieval so svojou akustickou kapelou. Nazval ich čerstvým párikom a aj na prechádzke tak súdiac podľa ich dotykov vyzerali. Nuž, chalan má plus za to, že je muzikant a mínus za to, že vyzerá ako Nick a Joe Jonas dokopy. Uvidíme, čo sa z toho vykľuje.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk