Selena Gomez má nový dom

pridal kara 1.6.2017 o 18:58


Zrejme sa nechala inšpirovať svojím frajerom.

Ten si totiž tiež len celkom nedávno kúpil nový dom, no v porovnaní so Selenou načiahol do vrecka omnoho hlbšie a tým pádom sú aj ich domy celkom neporovnateľné. Zatiaľ čo The Weeknd vysolil za nové bývanie 18 mega, Selena je o čosi skromnejšia a vybrala si dom len za 2, 25 milióna dolárov. Predpokladám ale, že dom čaká rozsiahla rekonštrukcia, takže ju to ešte asi niečo bude stáť.

Dom sa nachádza (ako inak) v Los Angeles v časti Studio City a bol postavený v roku 1951. Ide o bungalov s rozlohou necelých 300 metrov. Aj keď v porovnaní s našimi bežnými bytmi znie aj 300 metrov celkom štedro, na celebritné pomery naozaj nejde o nič moc. V dome sa nachádzajú tri spálne, dve kúpeľne a jeden samostatný záchod. Vonku je celkom sympatická záhrada s posedením a bazénom. Tento dom sa mi ale vôbec nepáči, asi jediné, čo by som v ňom ja osobne ponechala, je tehlová časť v kuchyni, v ktorej je sporák.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk