Ronaldo a ďalší potomok

pridal WonderWoman 2.6.2017 o 7:05


Stane sa druhýkrát otcom?

Cristiano je veľký tajnostkár. Podľa mňa tají celý život aj to, že je na chlapcov, ale budem sa pre dnešok tváriť, že mu verím, že to tak nie je.

Ronaldo je od novembra minulého roku zadaný a jeho frajerkou je slečna menom Georgina Rodriguez. Má iba 22 rokov, peknú tvár a štíhlu postavu… O to viac je preto vidieť, že brucho už nemá tak ploché, ako napríklad pred mesiacom. Špekulácie o tom, že čakajú s Ronaldom dieťa začali po instagramovej fotke, na ktorej jej Ronaldo nežne drží bruško. Jeho mama Dolores sa však vyjadrila, že je to nonsens a že nevie o tom, že by sa stal jej syn druhýkrát otcom. Tento týždeň si ale spolu s Georginou a jeho synom užívali dovolenku na Korzike a na fotkách je vidieť, že bruško je opäť o čosi väčšie. Nechce sa mi veriť, že by sa mladučká Georgina iba prežrala, alebo že by ju nadúvalo. Čo myslíte, rastie jej tam ďalší malý futbalista?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk