Nový párik?

pridal kara 5.6.2017 o 20:25


Vrabce v Hollywoode čvirikajú…

A toto by podľa mňa mohlo mať celkom slušný potenciál. Lebo títo dvaja pekní slobodní ľudia sa mi k sebe neskutočne hodia. Posledných pár dní sa Hollywoodom a bulvárom nesú reči, že medzi Jonom Hammom a Kate Beckinsale to iskrí. Iskrilo to medzi nimi údajne hlavne na minulotýždňovej premiére jeho nového filmu Baby Driver. Podľa blízkeho zdroja Page Six to vyzeralo nejako takto: „Flirtovali spolu celú noc a stále sa za ňou vracal. Ako keby od nej nevedel odísť. Ona tam bola s kamarátkou, ale úplne ju ignorovali a rozprávali sa len oni. On sa k nej nakláňal, aby jej niečo povedal. A ona sa len chichotala.“

To vyzerá celkom sľubne, čo myslíte? 43 ročná Kate je už rok a pol slobodná po ukončení 11 ročného manželstva a 46 ročný Jon je slobodný asi rovnako dlho po ukončení 18 ročného vzťahu. Kate už dieťa má, Jon ich asi nechce a ešte k tomu je podľa neho naprd byť single. Ideálna kombinácia, no nie? Som naozaj zvedavá, čo sa z tohto vyvinie. A ak by ho Kate nechcela, ja mu celkom rada urobím miesto vo svojej posteli.

O single živote porozprával len pred pár dňami pre InStyle magazín: „Je to ťažké. Je ťažké byť slobodný po takom dlhom čase, čo ste s niekým. Je to naozaj ťažké. Je to naprd.“ No, tak možno ho z tejto mizérie vyslobodí práve Kate. Alebo ja. ??

Jon pre InStyle







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk