Ďalšie cecky ven

pridal Lilinka 6.6.2017 o 12:27


Bella Thorne nechala podprsenku doma.

Náš Ignác už dávno neulovil žiadne poriadne holé cecky, no štetka herečka Bella Thorne ukončila jeho trápenie a poriadne sa cez víkend vyprsila v západnom Hollywoode. Po tom, ako sa od Scotta Disicka alias Sickdicka  (ako ste ho v komentároch premenovali) vrátila do náručia svojho bývalého, hľadá ďalší spôsob zviditeľňovania sa, lebo hereckými výkonmi sa jej to nepodarilo a asi sa jej to ani nepodarí. A to som ju v Blended celkom žrala.

Bella nahodila peroxidové príčesky, vyleštila svoje dva piercingy a navliekla sa do priesvitného topu, samozrejme bez podprsenky. Začala som rozmýšľať, či nejakú podprsenku vôbec vlastní. Tomuto vskutku naozaj originálnemu outfitu typickej hollywoodskej malej štetule neurčitej sexuálnej orientácie nebolo treba ani blesky fotoapáratov, aby ukázala naozaj všetko.

Ja už len čakám na obdobie, kedy toto hore bez chodenie začne byť také otrepané, že začnú chodiť dole bez. Potom ako už nebude čo odhaľovať, sa možno vrátime k tomu, že normálne je chodiť oblečený a ukazovať treba iba doma svojej polovičke, a nie každému, kto nás začne na instagrame sledovať.

Klikni na Pikachua a uvidíš cecky!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk