Krásna Andie MacDowell

pridal kara 10.6.2017 o 17:49


Takto sa starne s gráciou, vážení.

To, že Andie je stále krásna, sme si pripomenuli pred pár týždňami, keď sa objavila na filmovom festivale v Cannes. A teraz nám to pripomenula opäť. Vo štvrtok vyrazila na AFI’s Lifetime Achievement Gala, kde si uctili herečku Diane Keaton. A aj keď tento večer nebol o Andie, práve ona na seba strhla najviac pozornosti. A to ani nemusí robiť nič škandalózne. Práve naopak, je to pravá dáma.

Budúci rok oslávi šesťdesiatku, no na svoj vek vyzerá výborne. A hlavne vôbec nie umelo, preplastikovano a ani nemá zamrznutú tvár kvôli botoxu. Tuším by si mohla urobiť biznis a školiť ostatné celebrity v tom, ako sa to starnutie s gráciou robí. Pretože pár vrások na kráse neuberie, ale nekonečné vylepšovanie u plastického chirurga áno. Andie prišla oblečená v krásnej róbe z aktuálnej kolekcie značky Bottega Veneta a svoje tmavé husté vlasy nechala rozpustené, čo jej na mladistvom výzore len pridalo. Za mňa veľký palec hore.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk