Dvojičky sú na svete

pridal kara 11.6.2017 o 10:39


Cristianovi sa narodili ďalšie dve deti.

Tak predsa, fámy z marca sa ukázali ako pravdivé. Cristiano Ronaldo sa stal po ďalší raz otcom, no nie so svojou priateľkou Georginou. Tá asi len pojedla veľa šošovice, lebo ako všetci vieme, na splodenie detí treba najprv mať sex. A ten Cristiano evidentne nepreferuje s nežnejším pohlavím, aj keď sa k tomu ešte stále odmieta priznať.

So správami o narodení detí prišla portugalská televízna stanica SIC. Deti sa podľa ich informácií narodili vo štvrtok a dodali: „Mateo a Eva, to sú mená Ronaldových dvojičiek. Chlapca a dievča porodila náhradná matka. Je to tajomstvo, o ktoré sa Ronaldo ešte so svetom nepodelil.“ 

A ja som po týchto správach už naozaj neoblomne presvedčená o jeho orientácii. Už aj jeho prvý syn – takmer 7 ročný Cristiano – sa narodil v Amerike nevedno komu, zrazu len bol a Cristiano vyhlásil, že ho má vo výlučnej starostlivosti. Osobne si teda myslím, že aj pri ňom bol postup podobný ako pri dvojičkách. A naozaj neviem, ktorý heterosexuálny chlap by si nechal opätovne vynosiť deti náhradnou matkou napriek tomu, že sa tvári, že po svojom boku má stále partnerky. Pekné mladé baby, ktoré „vzťahom“ s ním rozbehnú kariéru a mimo dohľadu paparazzov robia akurát tak pestúnky. Tak. Prišla som na to.

Cristianovia a Georgina







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk