Kristen a Stella

pridal Lilinka 13.6.2017 o 14:16


A podozrivý fľak na nohaviciach.

Podozrivých vecí tu je viac. Kristen má už podozrivo dlho ten istý nechutný účes a tiež je podozrivo dlho frajerka so Stellou Maxwell, ktorá behala po vonku s podozrivým fľakom na čiernych nohaviciach. Podozrivé, nemyslíte?

Poďme pekne po poriadku. Náš Ignác je zanepráznený človek a preto mu nerobí problém lietať hore dole. Z Miami do Paríža a odtiaľ do New Yorku. Tentokrát v Paríži vystriehol Kristen aj so Stellou pri odchode z letiska.

Kristen mala na sebe oblečenie typické pre lesbickú frajerku, ktorá hrá vo vzťahu muža a stále ten istý účes na speváka skupiny Scooter. Stella Maxwell, hoci je modelka,  chodí tiež pekne zrichtovaná. Asi chce, aby s Kristen ladili, keď už spolu bývajú. Namiesto toho, aby sa Kristen začala obliekať ako žena, lebo pod touto nechutnou škrupinou je Kristen, ktorá vie byť aj veľmi pekná a sexy, sa Stella začala obliekať ako Kristen.

Mastné vlasy a outfit vyberaný v REM spánku by som ešte pochopila, ale špinavé oblečenie už nie. Ale je to tu. Stella disponovala na svojich čiernych gatiach fľakom spôsobeným neznámou tekutinou. Keby to bol hetero vzťah, tak si domyslím, čo je táto tekutina zač. Keďže to je lesbický vzťah, tiež si domyslím. Je to pikao. Som si tým istá. Takmer určite.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk