Naše obľúbené plavky

pridal Lilinka 13.6.2017 o 13:00


Ktorá celebrita si ich na seba navliekla?

Toto tu už dávno nebolo. Naše milované aj nenávidené celebritné plavky – tzv. pičorezky, ako ich nazval locco. Už som sa začala obávať, že sa všetky celebrity budú navliekať len do ohavných retro plaviek a podobného. Našťastie to nie je tak a Kourtney Kardashian ich použila ako lep na mužov popri relaxe na pláži v Miami. Zobrala so sebou aj kamošku a plod kurevníka Scotta Disicka malého Reigna. Náš Ignác mal na ňu dobrý výhľad z neďalekého lehátka, a tak fotky stoja za to.

Kourtney má asi najnormálnejšiu a najkrajšiu postavu z celého Klanu Kuriev, takže sa za ňou otáčal nejeden chlap. Veď čo by sa aj nie, keď mala svoje snehobiele pičorezky zaryté hlboko v maternici, hoci si ich každú chvíľu naprávala. Nuž, to je vlastne ich podstatou. Keďže boli biele, nebola núdza ani o presvitajúce bradavky a keďže sú to pičorezky, tak jej trčala aj podstatná časť ceckov zboku. Milé pikoškárky, našli by ste aj vy odvahu na niečo takéto, či ste verné starým dobrým trojuholníkovým bikinám?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk