Otec a dcéra

pridal WonderWoman 14.6.2017 o 20:13


Spoznávate ich?

Predpokladám, že odpoveď bude vo väčšine prípadov nie. Na fotke je totiž Hayden Christensen so svojou dcérkou Briar Rose, ktorú má so svojou dlhoročnou partnerkou Rachel Bilson. A keďže patria k tej celebritnej menšine, ktorá sa nemá potrebu všade pretŕčať a snaží sa žiť úplne obyčajným životom, píšeme o nich úplne minimálne.

Ignácovi sa však podarilo spraviť im včera pár záberov a to v Toronte, kde momentálne Hayden natáča film Little Italy. Rachel ho tam spolu s dvojročnou Briar prišli pozrieť a Hayden využil prestávku na to, aby s nimi strávil trochu času. A musím povedať, že je to krásna rodinka. S Rachel tvoria pár už od roku 2007 a spojil ich spoločný film Jumper. Po roku ju Hayden požiadal o ruku, no potom sa niekoľkokrát rozišli a znovu dali dokopy. Evidentne sú si ale súdení, keď im to vydržalo dodnes a ešte si aj spolu založili rodinu. Mohli by to ešte doklepnúť pred oltárom, ale niečo mi hovorí, že nepotrebujú papier na to, aby spolu zostali v dobrom aj v zlom.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk