Nikdy nenaserte Seana Penna

pridal kara 16.6.2017 o 21:28


Ten sa totiž konfrontácie nebojí.

A tak zavolal svojej bývalej manželke Robin Wright, sadli spolu do lietadla smer New York, tam našli frajera ich dcéry a poriadne mu vyhubovali. Hudobník Jimmy Giannopoulos chodí s ich 26 ročnou dcérou Dylan Penn niečo vyše roka, no vyzerá to tak, že medzi ním a medzi rodičmi jeho drahej panuje poriadne napätie. Sean bol očividne poriadne nasratý, gestikuloval a trúfam si tipovať, že aj dvihol hlas. Na jednej z fotiek vidno, ako Jimmymu ukazuje nejakú fotku z mobilu, no chvíľu na to sa Robin rozplakala a obaja sa ju rozhodli utešovať. Nakoniec sa obaja s Jimmym celkom priateľsky rozlúčili a Sean si zapálil.

Zatiaľ nemáme žiadne bližšie informácie o tom, čo stálo za touto hádkou, no myslím si, že nepotrvá dlho, kým si „blízke zdroje“ budú chcieť privyrobiť a zavolajú do nejakého bulvárneho plátku. A myslím si aj to, že je viac než jasné, že dôvodom tohto stretnutia bola práve Dylan. No myslím si, že ak by ju udrel alebo podvádzal, asi by ho pri lúčení neobjali. A mám takého nejakého tušáka, že v tom možno budú drogy a Dylan skrátka padla do nejakých problémov. Neviem totiž prísť na nič iné, čo by mohlo rodičov donútiť preletieť pol Ameriky, vyhľadať jej frajera a takto mu naložiť (keďže bitky a nevery som zavrhla). Neostáva nám asi nič iné, než čakať na vyjadrenia zaručených zdrojov.

Dylan a Jimmy







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk