Beyoncé stále mlčí

pridal kara 16.6.2017 o 19:44


Aj keď všetko nasvedčuje tomu, že už porodila.

A všetko tomu nasvedčuje už od utorka. S napätím som každú chvíľu očakávala veľkolepé oznámenie, no stále sa nič nedeje, tak už som sa rozhodla článok viac neodkladať. Mamička asi čaká, kým troška odpuchne a chirurgovia ju dajú po pôrode opäť do top formy, aby sa nám mohla odprezentovať na fotkách aj s jej novými bábätkami.

V utorok sa médiám od viacerých zdrojov dostali informácie, že v nemocnici v LA sa pohybuje až podozrivo veľa ochranky a nikto nevedel prečo. Pre fanúšikov Beyoncé to znamenalo len jediné – ich kráľovná rodí. Jej aktivita na sociálnych sieťach podozrivo utíchla už 30. mája, takže to dáva zmysel. A zmysel to dáva aj preto, že údajne mala byť približne v rovnakom týždni tehotenstva ako Amal Clooney, a tá už deti porodila pred vyše týždňom. Podľa blízkych zdrojov vraj v stredu videli ochranku, ako z ich domu nesú do nemocnice dve detské autosedačky. A vo štvrtok Jay-Z vynechal ceremóniu v New Yorku, na ktorej ho uvádzali do siene slávy. K tomuto úspechu mu tam prostredníctvom videa gratuloval aj bývalý prezident Barack Obama a vyzerá to tak, že prezradil pohlavie bábätiek. Povedal totiž, že Jay ho porazí v počte dcér. Obama má dve dcéry. Jay-Z zatiaľ iba jednu. Matematika skrátka nepustí.

Dnes sa počas rozhovoru opýtali Jennifer Hudson, ktorá je s Beyoncé dobrá kamarátka, či už porodila, na čo Jen odpovedala, že si budeme musieť počkať, kým nám to povie ona a že určite dá svetu vedieť, keď nastane ten správny čas. Podľa niektorých médií to touto vyhýbavou odpoveďou nepriamo potvrdila, no podľa mňa tým len chcela dať najavo, že sa nebude vyjadrovať k veciam, ktoré sa jej netýkajú.

Každopádne, deti s už podľa mňa pár dní na svete a ja som presvedčená o tom, že nás Beyoncé bude čoskoro informovať. Teda aspoň súdiac podľa toho, ako pravidelne nás informovala o svojom tehotenstve. A jej dvojičky sa teda podľa všetkého narodili v znamení blížencov. A ako poznám Bey, nebude to náhoda.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk