Romantika na jachte

pridal kara 17.6.2017 o 21:36


V podaní Jennifer Lopez a Alexa Rodrigueza.

A romantika v ich podaní má od tej skutočnej celkom ďaleko. Jennifer a Alex si tento týždeň vyrazili oddychovať na jachtu do Francúzska. A na to, že je to stále dosť čerstvý vzťah, to na nich ani nejako veľmi nevidno. Žiadne držanie za ruky, žiadne zamilované pohľady, Jennifer v bikinách sa pred ním natiera opaľovacím krémom a on čumí do mobilu, Jennifer v bikinách sedí na zábradlí lode a hľadí Alexovým smerom, ten jej je otočený chrbtom a čumí do mobilu…

Vyzerajú, že sa spolu fakt nudia a že tam spolu vôbec byť nechcú. A hlavne Alex, ten by asi bol na jachte radšej s Ronaldom a jeho vydepilovanými kamošmi. Môj pocit, ktorý som z ich vzťahu mala už pred takmer troma mesiacmi, sa stále vôbec nezmenil. Ale aby sme to ukončili pozitívne, musím povedať, že Jennifer je fakt šupa. Kardashianky by si mali brať príklad. Žiadne presvitajúce bradavky, žiadne dofúknuté rite, žiadne lacné pózy. A to už som začínala mať strach, že tieto veci sú už povinnou výbavou do plaviek.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk