Šikovná Rihanna

pridal kara 18.6.2017 o 18:34


Pokračuje v zakrývaní svojich nadbytočných kíl.

A naozaj šikovne. V piatok si vyrazila na módnu prehliadku značky Louis Vuitton v Paríži a obliekla si biele čipkované šaty. Tie boli voľné, takže zakryli, čo bolo treba, no Riha sa nezaprie a ukázala aspoň nožku v rozparku a cecky, aj keď tentoraz veľmi decentne. Šaty doladila čiernymi špicatými topánkami, čiernym klobúkom a bordovou kabelkou a na to, že tie šaty sú samé o sebe dosť hrozné, jej to fakt pristalo.

Určite to bola lepšia voľba ako naposledy. Vtedy natáčala nový videoklip v priesvitnom tope a kvetinových nohavicočižmách, z ktorých mám doteraz nočné mory. Klip je už vonku, nájdete ho na konci článku. Bolo to celkom expresné, takže zrejme netrávili týždne retušovaním, ako sme sa pôvodne domnievali. Klip je skôr šikovne zostrihaný než vyretušovaný. V ďalších záberoch v klipe mala na sebe voľné krátke šaty, ktoré boli opäť priesvitné. Riha sa teda šikovne snaží upútať pozornosť hlavne na svoje prednosti, ktorým tých pár kíl navyše prospelo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk