Miley prezradila, prečo sekla s trávou

pridal WonderWoman 18.6.2017 o 16:02


A to rovno u Jimmyho Fallona.

Miley sa už v májovom rozhovore pre magazín Billboard pochválila, že prestala húliť. Vtedy to boli podľa jej slov 3 týždne bez trávy, čo znie síce smiešne, ale pre huliča je to celá večnosť. A treba ju pochváliť, lebo v abstinovaní od trávy pokračuje a Jimmymu v stredu v jeho show aj vysvetila, prečo.

Za jej rozhodnutím je nový album, z ktorého je aj jej najnovšia pieseň s názvom Malibu. Napísala ju pre Liama a hoci si myslím, že ten by jej odpustil, keby ju písala po pár šlukoch, ona chcela mať naopak pri tvorbe celého albumu čistú hlavu. Je pre ňu podľa jej slov tým najdôležitejším albumom, ktorý kedy spravila a je preňu maximálne dôležitý. Priznala sa tiež, že vždy, keď bola hosťom u Jimmyho, tak prišla zhulená a preto aj nosila všetky tie uletené kostýmy a onálepkované bradavky. Tentokrát si dala tiež kostým, ale spolu s Jimmym, keď si šli inkognito zaspievať do metra, kde ich samozrejme odhalili tak po piatich sekundách. Dúfam, že si Miley tú čistú hlavu zachová čo najdlhšie, lebo sa to pozitívne odráža aj na jej tvorbe. No priznajte sa – tiež si spievate Malibu, keď ju pustia v rádiu?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk