Feministka Courtney Stodden

pridal WonderWoman 19.6.2017 o 21:58


Takto demonštruje svoj feminizmus.

A to myslím úplne bez srandy. Courtny Stodden, ktorá vie narátať tak do päť, je regulérny blázon a dokonalá hollywoodska štetka, sa hlási k feminizmu. Áno, dnes už môže byť feministkou naozaj ktokoľvek.

Na svoj Instagram zavesila v sobotu fotku, na ktorej je nahá na gauči v polohe „urob mi to na lenivého psíka“ a pod túto prudko feministickú fotku dala popis s hlbokou myšlienkou. „Feminizmus znamená, že ženy by mali oslavovať každú svoju časť – svoju myseľ, svoje srdce, svoju dušu a svoje telo. Všetky sme svojim vlastným spôsobom výnimočné.“ A preto milé dámy, ktoé sa tiež hlásite k feminizmu – šup tam s jednou takouto fotkou na vaše sociálne siete. Nech sa táto veľká myšlienka šíri svetom. Alebo nie? Nechám to na vás. Courtney už o svojom feminizme stihla presvedčiť ďalších dvoch ľudí, s ktorými si v sobotu večer vyšla trochu požúrovať do Los Angeles. Jedného o tom presviedčala počas výmeny slín a druhého tým, že mu dovolila podopierať ju, keď už bola zjavne spoločensky unavená. Teda, kiežby boli všetky feministky ako ty, Courtney.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk