Kate Beckinsale a jej nový…

pridal WonderWoman 22.6.2017 o 21:28


No veď vidíte sami.

Locco mi totiž výslovne zakázal použiť v tomto článku slovo zajačik, takže som sa rozhodla rešpektovať jeho prianie a mladíka, ktorý bozkáva Kate, tak nevolať. Ale bude to ťažké, lebo Kate má 43 rokov a on 21. Jon Hamm, s ktorým mala mať podľa nedávnych informácií románik, je teda zrejme pasé.

Tento jej nový objav sa volá Matt Rife a je to komediant a nádejný herec. Ľúbostné scény mu určite pôjdu na výbornú, keďže Kate včera pred podnikom v Hollywoode bozkával ako z filmu. Blízky zdroj potvrdil pre Entertainment Tonight, že sú oficiálne pár. Vraj to malo veľmi rýchly spád po tom, čo ich zoznámili spoloční priatelia. Rozmýšľam však, či to neboli kamoši Katkinej 18 ročnej dcéry Lily Mo Sheen, lebo tí sú Mattovi vekovo oveľa bližšie ako Kate, ktorá je o 2 roky staršia ako jeho mama. Zaujímavé na tom ešte je to, že Kate hrá vo svojom najnovšom filme ženu, do ktorej sa zaľúbi mladý syn jej milenca. Žeby sa pri natáčaní inšpirovala a narazila si o polovicu mladšieho naschvál?

 

Toto je on – Katkinho srdca (?) nový šampión

Kate s dcérou, ktorá by mohla byť sestra jej frajera

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk