A je to tu zas

pridal WonderWoman 23.6.2017 o 17:49


Scott a Bella v akcii.

Dnes som si uvedomila, že sledovať, čo sa deje v Hollywoode, je ako sledovať telenovelu. Hlavne v prípade Kardashianiek, ich rodiny a ľudí, ktorí k nim patria. Jedným z týchto ľudí je aj Scott Disick, otec troch detí Kourtney, veľký alkoholik a ešte väčší kurevník. Myslím si, že ak si aj viedol evidenciu žien, ktoré pretiahol, dávno to prestal počítať a skončil niekde za číslom 200.

Bella Thorne patrí k najnovším číslam na jeho sexuálnom zozname, no po jej posledných slovách na adresu Scotta to vyzeralo, že si to nebudú rozdávať opakovane. Naposledy tvrdila, že na jej vkus priveľa pije a že taký život ona nevedie. Dokonca ju ani nechytal v Cannes za cecky, on jej iba naprával plavky, aby z nich nevybehlo niečo, čo nemá. Asi ho teda potrebuje vo svojej blízkosti, aby jej strážil cecky, lebo včera v noci spolu žúrovali v Beverly Hills a pri odchode z jedného z klubov sa držali za ruky. Nasadli spolu do auta a Scott ju určite odprevadil domov, prikryl ju perinou, aby jej náhodou v noci nevybehli cecky von a šiel domov spať. Určite to tak bolo.

 

Scottov výraz pri orgazme

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk