Poznáme mená dvojičiek

pridal kara 25.6.2017 o 17:58


A poriadne vás prekvapia.

Beyoncé porodila už pred dvoma týždňami, no stále sme sa nedočkali žiadneho oficiálneho oznámenia. Dôvodom zrejme bude to, že podľa TMZ majú bábätká malé zdravotné komplikácie. TMZ sa v tom vŕtalo ďalej, až sa im podarilo zistiť, že dôvodom ich dlhšieho pobytu v nemocnici je to, že sa narodili trocha predčasne a majú novorodeneckú žltačku. V nemocnici na nich teda svietia špeciálnym svetlom, ktoré znižuje hodnoty bilirubínu v krvi. Informácie o ich prepustení z nemocnice ešte nemáme, ale ich stav by nemal byť vážny. Pokiaľ je novorodenecká žltačka zistená včas a liečená, nejde o žiaden veľký problém.

Informácie ale máme o niečom inom, a to konkrétne o ich menách. Aj keď sme asi všetci čakali po ich Blue Ivy mená ako Red Velvet a Purple Rain, nedočkali sme sa. Beyoncé a Jay Z sa totiž pri vyberaní mien rozhodli inšpirovať svojimi vlastnými menami. Chlapec sa vraj volá Shawn Jr. a dievčatko Bea. A ja som príjemne prekvapená. Zatiaľ sú to ale všetko len tvrdenia blízkych zdrojov, takže si ešte budeme musieť počkať na oficiálne potvrdenie priamo od rodičov.

A takto nejako budú vyzerať dvojičky podľa akejsi doktorky, ktorá sa špecializuje na genetiku a starnutie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk