Brad Pitt opäť randí

pridal kara 26.6.2017 o 21:57


Akurát sa blízke zdroje nevedia dohodnúť na tom, že s kým.

O tom, že medzi Bradom Pittom a jeho hereckou kolegyňou Siennou Miller prebieha nejaké to flirtovanie, sme sa dozvedeli už pred vyše dvoma mesiacmi. Napriek tomu, že tieto dohady Sienna poprela, blízke zdroje pokračujú v informovaní. Údajne k sebe mali cez víkend blízko vo VIP sekcii na festivale Glastonbury. Neustále sa držali, hladkali a nevedeli zo seba spustiť oči. Tak aspoň píše bulvárny plátok The Sun.

A je to celkom zaujímavé, pretože len včera sme sa zase mali možnosť dočítať v New Idea magazíne, že počas uplynulého týždňa bol Brad videný niekoľkokrát na rande s Elle Macpherson v Hollywoode. Dotýkali sa, flirtovali a vyzerali vraj veľmi blízki. Pár dní predtým sa stretli v nočnom klube, kde sa vraj Brad smial na všetkom, čo Elle hovorila, a dobre sa spolu zabávali. Bradov hovorca to poprel, ale ak ide zatiaľ len o nejaký flirt, ani nečakám, že by čosi potvrdzoval. Na Elle len pred týždňom prasklo, že opustila svojho manžela miliardára a odsťahovala sa z ich spoločného domu, takže potvrdzovanie by zrejme nebolo vhodné ani vzhľadom na jej aktuálnu situáciu.

Ktorá sa vám k Bradovi hodí viac? 35 ročná Sienna alebo jeho rovesníčka 53 ročná Elle? Mne by sa možno aj páčili s Elle viac, ak by od neho nebola vyššia. Sú to síce len dva centimetre, ale s opätkami by to vyzeralo asi dosť čudne. A možno to zbytočne príliš analyzujem, pretože ako poznám bulvár, je celkom možné, že ani na jednom príbehu nie je ani kúsok pravdy.

Elle Macpherson

Sienna Miller







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk