Sophie Turner ako ambasádorka

pridal WonderWoman 26.6.2017 o 17:57


Jej prácou nie je len byť Sansa Stark.

Veru, Sophie si musí na chleba zarábať aj inak, ako natáčaním Game Of Thrones. Ako herečka si občas vyskúša aj to, aké je byť na deň – dva modelkou. Najnovšie sa stala ambasádorkou pre značku vlasovej kozmetiky Wella a Sansine ryšavé vlasy vymenila za svoje blonďavé. A nie je to len tak. Pre magazín People vysvetlila, prečo jej dáva zmysel byť tvárou vlasovej kozmetiky.

„Moje vlasy sú veľkou súčasťou mojej kariéry. Mám rada zmeny mojej vizáže a keď sa môžem skutočne ponoriť do rolí. Moje červené vlasy predstavujú najúžasnejšie obdobie môjho života. Bolo to prvýkrát, čo som sa do niečoho úplne ponorila a pretransformovala sa na to. Som na seba hrdá, že som to spravila v tak mladom veku, pretože to môže byť trochu skľučujúca zmena.“ Keď za ňou prišli s ponukou na spoluprácu so značkou Wella, bola nadšená. „Prišli za mnou a ja som sa okamžite chopila príležitosti, pretože ich produkty udržujú moje vlasy zdravé, zatiaľ čo im neustále robím rôzne veci – farbím, žehlím, alebo vlním, podľa toho, o aký projekt ide.“ Takže možno najbližšie na obale nového šampónu alebo laku na vlasy uvidíme práve Sophie, ktovie.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk