Emily na dovolenke

pridal Lilinka 28.6.2017 o 13:39


Už vieme, na čo zbalila frajera Jeffa.

Na pekné oči to nebolo. Jeff Magid, to je meno frajera Emily, ktoré vám minule prezradila kara. Ja som rovnako ako ona ani len netušila, že nonstop cecky vystrkujúca Emily má nejakého pravidelného kolíka, takže som bola šokovaná. Jeff je hudobný producent a začať si vraj mali po tom, ako sa Emily stala obeťou hackera, ktorý v roku 2014 zverejňoval nahé fotky celebrít z icloudu (fotky emily nájdete tu, pozor 18+).

Jeff jej po tomto útoku (rozumej po tom, ako si ju detailne poobzeral nahú) poskytol penis podporu. Paradoxné na tom je, že ubehli tri roky a títo dvaja stále vyzerajú, že sa majú radi. Hoci má Jeff viac chlpov na chrbte ako na hlave, pôsobí nanajvýš sympaticky, takže dúfam, že Emily nebude žiarivý príklad zlatokopky, akú použil vo svojom klipe Rytmus.

Náš Ignác holúbkov vypátral na lodi v Taliansku, takže ak tam teraz dovolenkujete, môžete si Emily a jej cecky a frajera poobzerať naživo. Na lodi neboli sami ale v spoločnosti kamarátov a Emily si aj trošku zaskákala do mora. Ja som si popri zoomovaní na ňu všimla, že má narozdiel od Kim naozaj dobrý zadok. Plavky si ale vybrať nevie, vyzerajú, ako by ich zdedila ešte po prababke.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk